Autor: Põllumajandus.ee • 27. aprill 2022

BEDNAR FMT alustab koostööd olulise partneriga Eestis

BEDNAR FMT s.r.o. pikaajaline eesmärk on pakkuda oma tooteid lõppkasutajatele ja klientidele läbi stabiilsete ja tugevate kohalike partnerite võrgustiku. See on ainus viis, kuidas tagada BEDNARi masinate kvaliteetne müük lõppkasutajale ja professionaalne müügijärgne hooldus koos tehnilise toe, varuosade ja teenindusega.
BALTIC AGRO MACHINERY esindajad koos BEDNAR FMT s.r.o müügidirektoriga Jan Bednář, ettevõtte omanikuga Ladislav Bednář, ja BEDNAR kaubamärgi piirkonnajuhiga Gytis Slavinskas.

Viimastel aastatel on BEDNARi tooted laiemalt tuntuks saanud ka keeruliste põllutingimustega Põhja- ja Baltimaade põllumajandustootjate seas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960