Autor: Kaarel Kallion, agronoom-nõustaja, Scandagra Eesti AS • 5. mai 2022

Taimekasvatushooaja väljakutsed ja mõtted uueks hoojaks

Mida möödunud talvitumisperioodist kaasa võtta ja mida vältida? Ülevaate teeb Scandagra Eesti agronoom-nõustaja Kaarel Kallion.
Eelvilja mõju talinisu talvitumisele: vasakul pool eelviljaks talinisu, paremal pool eelviljaks taliraps, kevad 2022.
Foto: Kaarel Kallion, agronoom-nõustaja, Scandagra Eesti AS

Nii talvitumine kui ka sügisene areng on 2021. aasta sügisel külvatud kultuuridele olnud üsna raske. Esmalt külmem ja rohkemate sademetega septembrikuu eelmisel sügisel, mis piiras tugevalt taimede arengut ja lükkas külviaega edasi, mis omakorda muutis külvipinnase ettevalmistuse raskemaks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960