Autor: Põllumajandus.ee • 11. mai 2022

Homme tähistatakse Tartu loodusmajas rahvusvahelist taimetervise päeva

Neljapäeval, 12. mail peetakse esimest korda rahvusvahelist taimetervise päeva. Maaeluministeerium, Põllumajandus- ja Toiduamet ning Põllumajandusuuringute Keskus kutsuvad taimetervise päeva raames Tartu loodusmajja, kus toimub palju põnevat.
Huvilised saavad kuulata Kristine Tiiratsi loengut viljapuu-bakterpõletikust, mis on kasulik kõikidele, kelle koduaias kasvavad õuna- ja pirnipuud.
Foto: Unsplash

Maaeluministri Urmas Kruuse sõnul pööratakse homsel üritusel tähelepanu taimede tervise tähtsusele. „Taimede olulisust on raske üle hinnata – nad toodavad hapnikku ning moodustavad valdava osa meie toidust, samas hävineb suur osa taimedest taimekahjustajate tõttu. Taimetervise päev on hea võimalus neil teemadel rääkida,“ sõnas Kruuse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960