Autor: Põllumajandus.ee • 8. juuni 2022

Masinatootja suurendab laomahtu

Viimaste aastate sündmused ja praegune olukord Ukrainas on toonud esile mõned üldised väljakutsed, millega tootjad silmitsi seisavad. HE-VA on aga seetõttu otsustanud vaadata tulevikku ja tagada enda jõudluse.
HE-VA käivitas märtsi alguses suure ehitusprojekti ja kaks kuud hiljem on teraskonstruktsioon juba püstitatud.
Foto: HE-VA

Viimaste aastate sündmused ja praegune olukord Ukrainas on toonud esile mõned üldised väljakutsed, millega tootjad silmitsi seisavad. Pandeemia peatas tootmise ja põhjustas kogu maailmas tarneprobleeme, Ukraina sõda on muutnud olukorra veelgi raskemaks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960