Autor: Sigrid Sõrmus • 5. august 2022

Viljainfo: mis toimub Eesti põldudel?

Scandagra Eesti teravilja tootejuht Marge Pähkel, teravilja ostujuht Urbo Vilibert ja agronoom-nõustaja Kaarel Kallion annavad ülevaate sellest, mis toimub hetkel Eesti põldudel ja maailma viljaturul.
Foto: Sigrid Sõrmus

Saagikoristus on alanud, talioder enamasti koristatud ja külvid samuti alanud, seda talirapsi osas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960