Autor: Juuli Nemvalts • 22. september 2022

Praktik: farmi digilahenduste edus mängivad suurt rolli oskused ja tugivõrgustik

Muuga PM loomakasvatusjuht Siim Siiman ütles, et farmides, kus tahetakse oma tootmist edasi arendada ja tänapäevastada, neis pole see ilma digilahendusteta enam võimalik. „Täna ei arva ilmselt enam ükski põllumees, et vanade võtetega saaks edasi toimetada,“ usub Siiman.
Enne muudatuste tegemist tasuks kaardistada hetkeolukord ja välja selgitada, millises valdkonnas annaks digitaliseerimine kõige suurema tulemuslikkuse.
Foto: Unsplash

Siimani sõnul peab iga tootja tegema enda otsused tulenevalt vajadustest ja võimalustest, nii finantsilistest kui ka inimressursist lähtuvalt.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960