Autor: Põllumajandus.ee • 4. oktoober 2022

Tehnoloogia ulatab abikäe põllupõhise biomassi ja teraviljasaagi modelleerimiseks

5. oktoobril tuleb Eesti Maaülikoolis kaitsmisele doktoritöö, mis keskendub masinõppe tehnoloogiatele. Uurimistöö pakub võimalusi, kuidas saavutada edusamme täppispõllumajanduse valdkonna pildianalüüsis.
Töö tulemused võimaldavad põllumajandustootjatel ja agronoomidel tõhusamalt valida põllundustehnoloogiaid ning arvestada täpsemalt keskkonnatingimustega.
Foto: Sigrid Sõrmus

Kai-Yun Li kaitsmisele tulevast doktoritööst "Mehitamata õhusõiduki rakendamine põllukultuuride saagikuse ja maa harimisviiside tuvastamisel. Unmanned aircraft systems and image analysis in yield estimation and agricultural management" selgub, et tehnoloogia abil on võimalik modelleerida põllupõhist biomassi ja teraviljasaaki.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960