Autor: Põllumajandus.ee • 13. oktoober 2022

Kruuse: ringbiomajandus on meie tulevik, siin pole mingit küsimust!

Täna algab ringbiomajanduse konverents, mille raames korraldatakse ka kõrgetasemeline kohtumine Euroopa Liidu ja idaparnerlusriikide vahel.
Maaeluminister Urmas Kruuse.
Foto: Oleg Hartsenko

Konverentsi põhieesmärk on arutleda säästva ringbiomajanduse rolli ja võimalusi kliimaneutraalse majanduse saavutamisel ja toidusüsteemi kestlikkuse tagamisel. Kahepäevasel konverentsil esinevad ettevõtjad ja teadlased nii Eestist kui mujalt, mitmed idufirmad tutvustavad oma uuenduslikke lahendusi. Ürituse raames toimub ka kõrgetasemeline kohtumine, kus arutatakse, mida saab riik teha, et ringbiomajandust edendada ning edasisi samme, et elavdada valdkonnas riikidevahelist koostööd.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960