• 31.10.22, 15:52

Avatud toidutööstuste nädal keskendub kestlikule toidusüsteemile

Esmaspäeval, 31. oktoobril algas traditsiooniline avatud toidutööstuste nädal, mille raames tutvustavad Eesti toidutootjad tarbijatele oma igapäevatööd. Üritus toimub tänavu taas virtuaalselt ning selle aasta fookusesse on võetud kestliku toidu tootmine ja kestlik toidusüsteem, kus on oma roll ka tarbijal.
Maaeluminister Urmas Kruuse.
  • Maaeluminister Urmas Kruuse.
  • Foto: Raul Mee
Maaeluminister Urmas Kruuse sõnul on avatud toiduainetööstuse nädal ettevõtjatele heaks võimaluseks tutvustada oma tööd laiemale avalikkusele. „Vastutustundlik ja keskkonnasäästlik tootmine on nii toidutööstuste kui ka tarbijate jaoks muutumas üha olulisemaks ning seepärast on tänavu fookus kestlikul toidutootmisel. Meie tööstused on väga tublid ning teevad pidevalt investeeringuid ja pingutavad selle nimel, et konkurentsis püsida ning üha kestlikumaks muutuda,“ ütles avatud tööstuste nädala avamisel minister Kruuse.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 17.06.25, 16:03
Virtuaalne põllumees Toots – tark teekaaslane vilja fikseerimisel
“Põllumees Toots sündis vajadusest paremini mõista, kuidas Eesti põllumees end tunneb, kui ta vilja fikseerib, ja millised on tema suurimad kõhklused. Tahame pakkuda alternatiivi, mis aitab põllumeestel riske vähendada,” selgitas Scandagra Eesti teraviljaostujuht Urbo Vilibert virtuaalse põllumehe sünnilugu.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele