Autor: Sigrid Sõrmus • 15. november 2022

Venemaa plaanib mineraalväetiste ekspordimaksu

Venemaa plaanib mineraalväetistele rakendada 23,5% ekspordimaksu, kui hind ületab 450 dollarit ehk 431,25 eurot tonni kohta, vahendavad Reuters ja Fertilizerdaily Venemaa tööstus- ja kaubandusministri Denis Manturovi sõnu.
Foto: PhosAgro

“Juba on läbi töötatud parameetrid, mida tuleks eelarve teisel lugemisel arvesse võtta. Kõigile mineraalväetistele rakendatakse maksumäära 23,5%. Üksikasjad kinnitatakse vastava valitsuse määrusega, mille eelnõu on ametnikel juba koostatud,” märkis minister Denis Manturov 11. novembril.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960