Autor: Põllumajandus.ee • 12. detsember 2022

Otsetoetused jõuavad põllumeesteni jõuludeks

PRIA alustas otsetoetuste väljamaksmist, esimesed toetusrahad jõudsid teotlejate arvele juba 7. detsembril. Kõik toetused makstakse toetusesaajatele välja hiljemalt jõuludeks.
Käesoleval aastal on otsetoetuste eelarve üle 193,5 miljoni euro.
Foto: Unsplash

PRIA peadirektori asetäitja Ahti Bleive sõnul jõuab detsembris taas põllumeesteni suurima taotlejate arvu ja rahalise mahuga ühtne pindalatoetus. See on aasta lõpus kindlasti abiks keerulise majandusliku olukorra leevendamisel. Võrreldes eelnevate aastatega on sel aastal ühtse pindalatoetuse taotlejate arv mõnevõrra vähenenud, kuid rahaliselt on makstav toetussumma suurem kui kunagi varem.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960