Autor: Põllumajandus.ee • 14. detsember 2022

Kruuse: oleme valmis ühise põllumajanduspoliitika uueks perioodiks

Brüsselis toimus põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istung, kus ühe suure teemana arutati ühise põllumajanduspoliitika strateegiakavade hetkeseisu ja uusi katsumusi.
Maaeluminstri sõnul on praegu Eesti peamine prioriteet strateegiakava riiklike rakendusaktide väljatöötamine.
Foto: Liis Treimann

Maaeluminister Urmas Kruuse teatas, et uue ühise põllumajanduspoliitika riikliku strateegiakava raames on tehtud palju tööd, et minna üle uuele perioodile esimesest jaanuarist. Ta sõnas, et toetuste rakendamine olukorras, kus kõik rakendusreeglid ei ole selged, on kindlasti kõigile liikmesriikidele keeruline. „Euroopa Liidu õigusaktide, strateegiakava ning riigisiseste õigusaktide väljatöötamist samaaegselt tuleb tulevikus kindlasti vältida,“ ütles minister Kruuse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960