Autor: Põllumajandus.ee • 22. detsember 2022

MES pakub Ukraina kriisi laenukäendust 2023. aasta lõpuni

Maaelu Edendamise Sihtasutuse (MES) laenukäenduse meetme „Ukraina kriisi laenukäendus väikese ja keskmise suurusega ettevõtjatele (sh mikroettevõtjatele) ning suurettevõtjatele“ kehtivuse tähtaeg pikeneb kuni 31.12.2023.
Laenukäendust saavad taotleda põllumajandussaaduste esmatootjad, kalandus- ja vesiviljelusettevõtjad ning neid ühendavad esindusorganisatsioonid.
Foto: Unsplash

Soodustingimustel pakutava Ukraina kriisi laenukäenduse eesmärk on võimaldada Ukraina kriisist mõjutatud ettevõtjatele juurdepääs käibevahenditele. Laenukäendust saavad taotleda põllumajandussaaduste esmatootjad, kalandus- ja vesiviljelusettevõtjad ning neid ühendavad esindusorganisatsioonid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960