Autor: Põllumajandus.ee • 13. jaanuar 2023

Tehnikamüüjad laiendavad haaret

Pereettevõte LEMKEN ja Lõuna-Aafrika Vabariigi ettevõte Equalizer sõlmisid kokkuleppe, mille tulemusel laiendab põllumajandusmasinatele spetsialiseerunud Saksamaa ettevõte oluliselt oma külvitehnoloogia tooteportfelli.
Equalizer pakub klientidele ja sihtturgudele lahendusi, mida LEMKEN ei saanud seni pakkuda.

Equalizer, mis on keskendunud võimalikult vähest kündmist nõudvatele kuni otsekülvi lahendustele, pakub oma tootevalikus kuni 36 reaga istutusseadmeid ja külvikuid, mille töölaius on kuni 24 meetrit. Ettevõtte omandamisprotsess viiakse eeldatavasti lõpule 2023. aasta kevadeks, kui seadustega nõutavad heakskiidud on hangitud.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960