Autor: Põllumajandus.ee • 17. veebruar 2023

Mullajaam: jaanuari heitlikud ilmad põllutaimedele armu ei andnud

Aasta esimene kuu põllutaimedele kaitsvat lumetekki ei pakkunud, vaid näitas oma heitlikku palet keskmisest soojema ja saduderohke ilmaga, selgub täppispõllumajanduse idufirma Paul-Tech mullajaamade ülevaatest.
Põllumuld oli 16. jaanuariks 2023 jällegi üles sulanud.
Foto: Paul-Tech

Jaanuari algus oli väga kõikuva õhutemperatuuriga. Kul ühel päeval oli Valgamaal üle 6 soojakraadi, siis järgnevatel päevadel liikusid temperatuurid Viru- ja Jõgevamaal juba 20 miinuskraadist alla poole.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960