Autor: Põllumajandus.ee • 6. märts 2023

Turul kaks uut taimekaitsevahendit

Põllumajandus- ja Toiduamet (PTA) annab teada kahe uue taimekaitsevahendi turulelubamisest.
Taimekaitsevahendit REST on lubatud kasutada kõrreliste umbrohtude tõrjeks kartulil.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Põllumajandus- ja Toiduamet annab teada uue taimekaitsevahendi REST turulelubamisest. Uut taimekaitsevahendit on lubatud kasutada kaheiduleheliste umbrohtude ning orasheina ja teiste kõrreliste umbrohtude tõrjeks kartulil ja maisil.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960