Autor: Põllumajandus.ee • 15. märts 2023

Paberkaardiga katmata valgeid ruute jääb Eestimaal üha vähemaks

Maa-ametil valmis kaksteist uut Eesti põhikaardi kaardilehte, mis katavad valged ruudud Lääne-Viru, Tartu ja Valga maakonnas. Esmatrükina ilmusid Roela, Avispea, Rakke, Rõngu, Kuigatsi, Puka, Vändra, Kurgja, Järtsaare, Kamari, Parika ja Koruste kaardilehed.
Fragment Kurgja kaardilehest 63.07, trükitud 2022.a.
Foto: Maa-amet

Tegu on Eesti põhikaardi 1:20 000 sarjas esmatrükina ilmunud kaardilehtedega, kus ühele sentimeetrile kaardil vastab 200 meetrit looduses. Kaardilehe ala on 50×50 cm, mis katab sada ruutkilomeetrit.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960