Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 31. märts 2023

AUGA M1 - hübriidtraktor, mis töötab biometaanil ja elektril

Leedulaste AUGA Grupp tegi ametlikult teatavaks oma esimesest biometaanil ja elektril töötava traktori turule toomisest - AUGA M1.
AUGA M1 - hübriidtraktor, mis töötab biometaanil ja elektril.
Foto: AUGA Grupp

Hübriidtraktor säästab võrreldes diiselmootori analoogiga kuni 100 tonni CO₂ heitkoguseid aastas, mis võimaldab põllumeestel üle maailma töötada säästvamalt ja tarbijatel valida toitu, millel ei ole tekitatud kulu loodusele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960