Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 11. aprill 2023

Raivo Külasepp: maksumuudatuste mõju on kahtlemata negatiivne

AS Grüne Fee Eesti juht juht Raivo Külasepp ei mõista, miks on uus valitsus kõige tõhusama meetme, ehk siis ettevõtluse turgutamise ja selle läbi maksulaekumiste suurendamise, kõrvale jätnud.
Grüne Fee Eesti juht juht Raivo Külasepp.
Foto: Silver Gutmann

Küsimusele, kuidas aiandustootja kommenteerib uue valitsuse maksutõusuplaane, vastas Grüne Fee Eesti juht Raivo Külasepp, et ei mõista, mispärast on kõige tõhusam meede, ehk siis ettevõtluse turgutamine ja selle läbi maksulaekumiste suurendamine, kõrvale jäetud. „Ettevõtluskeskkonnale on uue valitsuse maksumuudatuste mõju kahtlemata negatiivne ja välisinvesteeringute kaasamisele samuti,“ sõnas Külasepp.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960