Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 18. aprill 2023

Dotnuva Baltic esmaesitleb Maamessil uut ratastraktorit

Nii nagu alati, saab ka seekord Maamessil Dotnuva Baltic AS väljapanekul näha nii ajatuid lemmikud kui ka päris uut tehnikat – messil esitletakse esmakordselt Case IH Puma 260 CVXDrive ratastraktorit.
Dotnuva Baltic esitleb Maamessil Puma 260 traktorit.
Foto: Dotnuva Baltic

Eesti põllumeeste seas populaarsetest masinatest on Maamessil esindatud muuhulgas Case IH Optum 270 CVXDrive ratastraktor, ruloonpress RB545, Schäffer 2630 T laadur, Kverneland TL GEOspread ketaslaotur, Laumetris haagised, Axial-Flow 7150 kombain, Arska mobiilne portsjonkuivati, Agrifac Condor V iseliikuv taimekaitseprits ning kasutajamugavuselt nr 1 ader Eestis, milleks on Kverneland iPlough nutiader.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960