Autor: Põllumajandus.ee • 27. aprill 2023

Maaülikooli esindajad arutasid Riigikogu maaelukomisjoniga roheülemineku teemasid

25. aprillil olid Riigikogu maaelukomisjonis jutuks Eesti Maaülikooli kompetentsid roheülemineku valdkondades ja ringbiomajanduses, et pakkuda lahendusi nii põllumajandustootjatele kui ka ühiskonnale tervikuna.
Eesti Maaülikool arutas Riigikogu maaelukomisjoniga roheüleminekut maaelu valdkondades ja veterinaararstide ettevalmistust.
Foto: Eesti Maaülikool

Riigikogu maaelukomisjonil ja Eesti Maaülikoolil on palju ühiseid teemasid, mille hea käekäigu eest seistakse – maaelu laiemalt, aga ka põllumajandus, toidutootmine ja teised maaeluga tihedalt seotud valdkonnad.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960