Autor: Põllumajandus.ee • 27. aprill 2023

Üle-eestiline avatud kalasadamate päev toimub taas

Laupäeval, 29. aprillil kell 8–14 toimub viies üle-eestiline avatud kalasadamate päev, kus osalevad sadamad ootavad nii suuri kui ka väikesi tutvuma mere ja kalandusega seotud tegevustega.
Üle-eestiline avatud kalasadamate päev toimub taas.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

„Eestlastena peame end mererahvaks. Olgem aga ausad – väga paljudel meist puudub seos merega ning puudu on teadmistest, millised kalad meie veekogudes elavad ning kuidas neid püüda ja toiduks tarvitada. Ka on merega seotud tööd ja ametid paljudele vähetuntud,“ ütles Maaeluministeeriumi kalamajandusosakonna juht Ain Soome.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960