Autor: Põllumajandus.ee • 3. mai 2023

2023. aastal ei tohi taas püsirohumaade kasutusotstarvet muuta

2022. aastal vähenes Eesti riigi tasandil püsirohumaa suhtarv võrreldes 2015. aastal kehtestatud võrdlussuhtarvuga üle 5%, täpsemalt 9,72%. Sellest tulenevalt peavad pindalapõhiste toetuste taotlejad, kelle kasutuses on viimasel kahel aastal ülesharitud püsirohumaid või kellel on varasem kohustus täitmata, 2023. aastal püsirohumaa nõutud ulatuses tagasi rajama.
Püsirohumaa tuleb nõutud ulatuses tagasi rajada hiljemalt 2023. aasta 15. juuniks.
Foto: Pexels

Püsirohumaa tuleb nõutud ulatuses tagasi rajada hiljemalt 2023. aasta 15. juuniks. Kui püsirohumaa antakse üle teisele taotlejale, läheb vastuvõtjale üle ka püsirohumaa säilitamise kohustus.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960