Autor: Põllumajandus.ee • 12. mai 2023

Taimetervise nädal algab töövihiku esitlusega

Täna, 12. mail, rahvusvahelisel taimetervise päeval esitletakse Tartu Loodusmajas taimetervise töövihikut, saab kuulata loengut taimi kahjustavatest putukatest ja võtta osa orienteerumismängust. Üritusi toimub sel aastal nädala jagu.
Algab taimetervise nädal.
Foto: Pexels

Taimetervise olulisusele juhtis tähelepanu juba aasta alguses toimunud joonistuskonkurss, kuhu laekus pea 300 tööd. „Avapäeval esitleme taimetervise töövihikut „Taimetervise inspektori põnev töö“, milles on kasutatud joonistuskonkursil osalenud laste ja noorte joonistusi, ja ühtlasi autasustame autoreid,“ rääkis Maaeluministeeriumi taimetervise peaspetsialist Meelis Kõiv.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960