Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 12. mai 2023

Uued tuuled ministeeriumites - muutuvad nimed ja asukohad

Juuli alguses algab Maaeluministeeriumi ja Keskkonnaministeeriumi kolimine Suur-Ameerika tänaval asuvasse ministeeriumite ühishoonesse. Milline saab olema ministeeriumite struktuur ja kas kogu töötajaskond leiab rakendust, selgub peale kolimist ja tööülesannete analüüsi. Milline saab aga olema maaeluministeeriumi nimi?
Ministeeriumite ühishoone.
Foto: Liis Treimann

Muudatuse jõustudes viiakse ministeeriumite töökohad üle hiljemalt 1. jaanuariks 2024 terviklike meeskondadena ja kehtivatel tingimustel. “Kompetentside ülevaatamine ja teenistuskohtade vajalikkust ning tingimusi hinnatakse hiljem,” ütles riigisekretär Taimar Peterkop eile toimunud pressikonverentsil ja selgitas, et laiemalt öeldes on nende kahe ministeeriumi ümberkorraldamise eesmärgiks soov tagada tulemuslikum rohepööre ja ühtlasem regionaalareng, samuti paindlikum ja kokkuhoidlikum riigivalitsemine.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960