Autor: Põllumajandus.ee • 17. mai 2023

Fazer asus kaerast õli tootma

Toiduainetööstus Fazer sisenes ülemaailmsele kosmeetikaturule ning alustas ilutööstusele kosmeetikatoodete tooraineks sobiva taimse ksülitooli ja kaeraõli tootmist.
Fazer asus kaerast õli tootma.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Fazeri toodetud ksülitool ja kaeraõli on valmistatud põhjamaisest kaerast, mis sisaldab ohtralt rasvhappeid, antioksüdante ja fütokemikaale. Koostisosad rahustavad, kaitsevad ja niisutavad nahka, juuksed ja küüsi ning on seetõttu heaks valikuks neile, kes eelistavad looduslikku ja vastutustundlikku kosmeetikat.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960