Autor: Põllumajandus.ee • 23. mai 2023

RMK metsaistutuspäev: tuhat vabatahtlikku pani mulda 30 000 kuusetaime

Harju-, Rapla-, ja Tartumaal kogunes möödunud nädala reedel tuhatkond vabatahtlikku riigimetsa majandamise keskuse (RMK) korraldatud metsaistutuspäevale, mille jooksul pandi mulda kasvama ligi 30 000 puud.
Harjumaale Nõmbra küla lähistele kogunes RMK metsaistutuspäevale ligi 400 metsasõpra.
Foto: Stanislav Moškov

Uued puud istutati Nõmbra, Koogimäe ja Vorbuse küla lähistel raiesmikele, kus varem olid olnud küpsed kuusikud. Vabatahtlikke olid juhendamas kogenud metsakasvatajad, kes selgitasid tööde käigus majandusmetsade eluringi ja istutamisele järgnevaid töid kvaliteetse metsa saamiseks.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960