Autor: Põllumajandus.ee • 30. mai 2023

Pindala- ja maaelu arengu loomapõhiste toetuste taotlusi võetakse vastu 15. juunini

PRIAs on täies hoos pindala- ja maaelu arengu loomapõhiste toetuste taotluste vastuvõtt. 29. mai seisuga on taotluse esitanud 4679 klienti. Taotlusi võetakse vastu 15. juunini.
Loomade heaolu toetuse eesmärk on tõsta loomakasvatajate teadlikkust loomade heaolust. Toetust saab taotleda 15. juunini 2023. a.
Foto: Pexels

PRIA otsetoetuste osakonna juhataja Tanel Trelli sõnul on vastuvõtt kulgenud sujuvalt, kuigi sel aastal on väga palju uusi toetusi ning ka tehniliselt on olnud e-PRIAsse vaja üles ehitada just neile vastav taotluste vastuvõtu keskkond.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960