Autor: Põllumajandus.ee • 31. mai 2023

Regionaalminister külastab Lõuna-Koread ja väisab toidumessi

Regionaalminister Madis Kallas viibib Lõuna-Koreas koos äridelegatsiooniga, et rääkida kaubavahetuse edendamisest ja külastada kohalikke toidutootmise ning biotehnoloogia ettevõtteid.
Eesti delegatsioon külastab keskust KINTEX, kus peetakse Seouli toidumessi.
Foto: kintex.com

„Lõuna-Korea on Eestile oma tehnoloogilise arenguga eeskujuks,“ ütles regionaalminister Madis Kallas. „Samas oleme siin, et näidata ka oma riigi edulugusid. Kindlasti on Lõuna-Korea huvitav turg, kust tulevikus saab leida ka meie tooteid,“ selgitas regionaalminister.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960