Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 1. juuni 2023

Ungari palub EL-il pikendada Ukrainast pärit teravilja impordipiiranguid

Ungari on palunud EL-il pikendada Ukraina teravilja ja õlikultuuride impordipiiranguid viiele Ida-Euroopa riigile vähemalt 2023. aasta lõpuni.
Ungari palub EL-il pikendada Ukrainast pärit teravilja impordipiiranguid.
Foto: Unsplash

Seda ütles uudisteagentuurile Reuters Ungari maaelu arengu ministeeriumi riigisekretär Zsolt Feldman. Lisaks on, Feldmani sõnul, Ungari palunud ka Brüsselilt rahalist toetust kohalikele põllumeestele, et hõlbustada kodumaistesse ladudesse kinni jäänud teraviljavarude transporti enne uue saagikoristuse aegu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960