Autor: Põllumajandus.ee • 12. juuni 2023

Valmis pärandniitude rendihuvi rakendus

Keskkonnaameti, Maa-ameti ja RMK koostöös valmis pärandniitude rendihuvi rakendus, mis sisaldab teavet nii vabade kui ka juba väljarenditud pärandniitude kohta.
Valmis pärandniitude rendihuvi rakendus.
Foto: Pixabay

Seni oli võimalik Maa-ameti geoportaali pärandniitude kaardirakenduses pärandniitude asukohti näha ja saada infot hoolduses olevat niitude kohta. Nüüd aga loodi võimalus huvipakkuvale pärandniidule klõpsates Keskkonnaametile rendile võtmise huvist kiiresti teada anda.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960