Autor: Põllumajandus.ee • 16. juuni 2023

Maaelu Teadmuskeskus asub uuendusi ettevõtlusesse viima

Põllumajanduslike teadmiste ja uuenduste ettevõtlusesse viimise tegevuskava sai ametliku kinnituse. Nüüdsest on süsteemi peamine arendaja Maaelu Teadmuskeskus.
Maaelu Teadmuskeskus asub uuendusi ettevõtlusesse viima.
Foto: METK

Regionaalminister Madis Kallase värske allkirjaga käskkiri kiidab heaks põllumajanduse teadmussiirde- ja innovatsioonisüsteemi arendamise toetuse andmise ja üldise tegevuskava. Maaelu Teadmuskeskus (METK) hakkab täitma AKISe (inglise agricultural knowledge and innovation systems) keskseid ülesandeid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960