Autor: Põllumajandus.ee • 19. juuni 2023

Pindala- ja maaelu arengu loomapõhiseid toetusi taotleb 13 367 klienti

15. juunil lõppes PRIAs pindala- ja maaelu arengu loomapõhiste toetuste taotluste vastuvõtt. Esialgsetel andmetel esitas taotluse 13 367 põllumajandustootjat ning taotlusalust pinda on taas kokku ligi miljon hektarit.
Pindala- ja maaelu arengu loomapõhiseid toetusi taotleb 13 367 klienti.
Foto: Pixabay

„Käesolev aasta tõi kaasa palju uusi toetusi, aga taotlejate, nõustajate ja PRIA töötajate koostöös said taotlused esitatud. Aitäh kõigile! Järgmine suur koostöö PRIA ja taotlejate vahel on seotud pinnaseire rakendamisega. Muuhulgas hõlmab see endas ka PRIA esimese fotoäpi Iva kasutamist, mis hakkab tööle juuli keskel. Täpsema info Iva kohta avaldame juulis PRIA kodulehel," ütleb PRIA otsetoetuste osakonna juhataja Tanel Trell.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960