Autor: Põllumajandus.ee • 29. juuni 2023

Linas Agro Eesti meeskond külastas Leedu kolleegide põllupäeva “Grūdo kelias"

20.-21. juuni toimus Leedus, Labūnavas, suur põllupäev „Grūdo kelias", mis tõlkes on “Viljatee”. Linas Agro meeskond käis kolleegidel külas ja vaatas kuidas sealsed põldkatsed on tänavuse põuase hooaja üleelanud.
Linas Agro Eesti meeskond külastas Leedu kolleegide põllupäeva “Grūdo kelias".
Foto: Linas Agro

Esimesel päeval osales põllupäeval üle 700 põllumehe ning teisel päeval oli ürituse vastu samuti suur huvi, tuues kohale lausa 770 põllumeest. Luubi all olid sordid ja erinevad taimekaitselahendused. Lisaks olid väljas partnerid: Basf, Bayer, Corteva, Nando, Yara, Adama, Syngenta, Agronutrition ja Dotnuva Baltic Lithuania.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960