Autor: Põllumajandus.ee • 30. juuni 2023

Regionaal- ja Põllumajandusministeerium ja Kliimaministeerium alustavad tööd

1. juulist jõustub seadusemuudatus, millega korraldatakse ümber osa ministeeriumide tööd. Senine Keskkonnaministeerium hakkab kandma Kliimaministeeriumi nime ning Maaeluministeeriumist saab Regionaal- ja Põllumajandusministeerium.
Ministeeriumid kolivad ühishoonesse.
Foto: Andras Kralla

Riigisekretär Taimar Peterkop sõnas, et ümberkorraldusega soovitakse muuta valitsemiskorraldus paindlikumaks ja efektiivsemaks ning tuua tähelepanu valitsuse jaoks olulistele teemadele. „Alustasime rohereformi kavandamisega tööd riigikantseleis rohekoordinaatori eestvedamisel ning viimase aastaga on valmis saanud rohereformi tegevuskava. Ees ootavad muutused, mis vajavad eraldi poliitilist juhtimist ehk need valdkonnad on mõistlik ühte ministeeriumisse kokku tuua,“ ütles Peterkop.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960