Autor: Põllumajandus.ee • 3. juuli 2023

Regionaalminister osaleb FAO korralisel istungil

1.–7. juulini toimub 43. ÜRO Toidu- ja Põllumajandusorganisatsiooni (FAO) konverents, mille fookuses on vee jätkusuutlik kasutamine.
Madis Kallas osaleb FAO korralisel istungil.
Foto: Andras Kralla

Konverentsil on iga kord oma kandev teema; tänavu on see vee kestlik kasutamine. Veevarude efektiivne majandamine tagab meile parema tootmise, parema toitumise, parema keskkonna ja parema elu. „Praeguse põua ajal on eriti hästi näha, miks on vajalik osata vett kasutada säästlikult. Sellepärast arvan, et see konverents on hea koht, kus õppida teiste riikide kogemusest,“ kommenteeris regionaalminister Madis Kallas konverentsi vajalikkust.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960