Autor: Enn Tosso • 14. juuli 2023

Goldman Sachs: väetisetootja aktsiaga võib lähikuudel teenida 40 protsenti

Goldman Sachsi analüütik Adam Samuelson toob välja ettevõtte, mis on tema arust alahinnatud ja võib lähikuudel kallineda suurusjärgus 40% või rohkem - The Mosaic Company (MOS).
Mosaic Company keskendub fosfaatkivimite kaevandamisele ja töötlemisele.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Yahoo finance vahendab, et tegu on suure, põllukultuuridele erinevate väetiste tootjaga, mis on tuntud ülemaailmse kontsentreeritud fosfaat- ja kaaliumväetiste tootja ja turustajana. Floridas asuv Mosaic Company keskendub fosfaatkivimite kaevandamisele ja töötlemisele, mida seejärel kasutatakse põllumajanduslike väetiste tootmiseks, mis on põllukultuuride jaoks oluline toitaine.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960