Autor: Põllumajandus.ee • 28. juuli 2023

Põllumajandus- ja puidujääkidest toiduaineid arendav idufirma kaasas kaks uut inseneri

Puidu- ja põllumajandusjääkidest toiduaineid arendava biotehnoloogia iduettevõttega ÄIO liitusid kaks uut inseneri Gaia Manfro ja Tommaso Tagliani, teatas ettevõte.
Tommaso Tagliani ja Gaia Manfro.
Foto: ÄIO

ÄIO on idudfirma, mis tegeleb mittesäästlikele õlidele – näiteks palmiõli ja loomsed rasvad – alternatiivide otsimisega. Ettevõte toodab mikroobseid õlisid, mille millel on mitmeid kasutusvõimalusi nii toidu- kui kosmeetikatööstuses.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960