Autor: Põllumajandus.ee • 31. juuli 2023

Põllutehnikatootja tõi turule uue tooteseeria

Põllutehnikatootja Claas uue XERION 12 seeria näol on tegu võimsate traktoritega kõrgeimast jõudlusklassist - maksimaalse võimsusega kuni 653 hj ja pöördemomendiga kuni 3100 Nm on XERION 12 seeria hetkel turul kõige võimsam pidevalt muutuva ülekandetehnoloogiaga neljarattaveoga traktor.
Claas esitleb võimast XERION 12 seeriat.
Foto: Claas

Jõudu rohkem kui võimsust: sihtturud Euroopas ja välismaal. XERION on loonud uusi rakendusalasid ja laieneb uutesse turupiirkondadesse juba üle 25 aasta. Kaks uut võimsamat 12.590 ja 12.650 mudelit olid projekteeritud väga efektiivsete masinatena kõige karmimateks veotöödeks, kui veetakse laiu kultivaatoreid ja külvikuid, samuti ümberlaadimishaagiseid. Põhilised sihtturud on lisaks Põhja-Ameerikale, Kesk-ja Lääne-Euroopale ning Lõuna-Ameerikale ka näiteks Austraalia.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960