Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 2. august 2023

EuroChem on sunnitud Lifosa väetisetehase sulgema

EuroChem Group on alustamas Leedus, Kėdainiais asuva Lifosa fosforväetiste tehase ajutist konserveerimist. Ka on asutud läbirääkimistesse töötajatega, kes oma töökohad kaotavad.
Lifosa väetisetehas.
Foto: EuroChem

EuroChem Group AG on juhtiv ülemaailmne väetisetootja ja üks kolmest ettevõttest kogu maailmas, kelle tooteportfellis on kõik kolm põhilist toitainete rühma taimekasvatuseks: lämmastik, fosfaadid ja kaaliumkloriid. Maailma suuruselt kolmanda väetisetootjana annab EuroChem olulise panuse ülemaailmsesse toiduga kindlustatusse.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960