Autor: Põllumajandus.ee • 15. august 2023

Ülenurmel kogunevad kaunimad tõuloomad ja toimub sügislaat

2. septembril ootab traditsiooniline näitus Tõuloom 2023 ja Ülenurme Sügislaat külalisi nii kodumaalt kui võõrsilt juba 32. korda. Sündmuse peamine eesmärk on tunnustada ja esitleda Eesti parimaid tõuloomi ning pakkuda laada- ja näitusekülastajale mitmekülgset elamust läbi Eesti toidu töötubade ja eriilmelise kultuuriprogrammi.
Ülenurmel kogunevad kaunimad tõuloomad,
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Sündmuse tipphetk, mil näeb areenil kauneid tõuloomi, leiab aset kell 12.00.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960