Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 24. august 2023

Madis Kallas: hiidlased vajavad elementaarseid asju – tõrgeteta elektriühendust, sujuvat praamiliiklust, eluliste teenuste toimimist

18. augustil väisas regionaalminister Madis Kallas Hiiumaad, kus kohtus kahe piimatootjaga – Hiiumaa Agro OÜ ja Männaka OÜ juhtidega. Kohtumisel selgus, et ettevõtlus saarel saaks jätkuda, on vaja tegelikult täiesti elementaarseid asju – toimivat elektrit, transporti ja teenuseid.
Madis Kallas Hiiumaa Agro piimafarmis.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Regionaalminister Madis Kallas ütles teemaveebile Põllumajandus.ee, et saarlasena on tal endal lihtsam aru saada peamistest murekohtadest, millega Hiiumaa piimatootjatel silmitsi tuleb seista. “Minu jaoks on esmane see, et kui inimesed ise usuvad oma töösse ja seda ise hindavad ning väärtustavad, siis see positiivsus ja tahe maaellu panustada, see annab omakorda mulle energiat, et kuuldud probleemidele parimaid lahendusi leida. Täna külastatud ettevõtjad ei otsinud kuskilt kellegi teise vigasid, ega kirunud riiki, vaid tõesti tahtsid asju paremaks muuta ja neil oli ka mitmeid häid lahendusi laual,” ütles Kallas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960