Autor: Põllumajandus.ee • 6. september 2023

CLAAS laiendas väiketraktorite segmenti

Põllutehnikatootja CLAAS on oma tootevalikut väiketraktorite segmendis laiendanud kolme uue seeria lisandumisega.
ELIOS 300
Foto: Claas

Traktoritel on palju erinevaid jõudluse, jõuülekande, mugavuse ja kasuliku koormusega seotud tehnilisi omadusi. Ulatudes alates maksimaalsest võimsusest 75-103 hj, täismehaanilisest 4-astmelisest manuaalkäigukastist kuni 5-astmelise REVERSHIFT-i ja TWINSHIFT-iga jõuülekandeni, alates 30-tollistest tagumistest ratastest kuni 34-tolliste suurte ratasteni, alates sõiduki brutokaalust 5,1 kuni 6,0 t ja turvakaarega kabiinist kuni tasase kabiinipõrandaga mugava juhtimiskeskuseni.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960