Autor: Põllumajandus.ee • 4. september 2023

Börsile suunduv Läti munatootja sisenes Eesti turule

Baltimaade üks suuremaid munatootjaid, Läti ettevõte AS APF Holdings, kes on teatanud plaanist tulla veel sel aastal välja esmase avaliku aktsiapakkumisega (IPO), sisenes Eesti turule, alustades oma kaubamärgi munade müüki Rimi kauplustes.
APF Holdingsi juhatuse esimees Jurijs Adamovičs.
Foto: APF Holdings

Baltimaades tootmismahult kolmas munatootja AFP Holdings, kelle farm asub Eesti piirist 15 kilomeetri kaugusel Aluksne linnas, hakkas Eesti turul pakkuma kaubamärgi Oluksne all õrrekanade mune. Järk-järgult on kavas laiendada müügivõrku ka teistesse poekettidesse ja laiendada tooteportfelli.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960