Autor: Põllumajandus.ee • 8. september 2023

Pane tähele: EPA messil jagatakse nii kogemusi kui teadmisi

„Tänavune hooaeg on olnud põllumajandussektorile väga väljakutsete rohke ja seetõttu on hea saada omavahel kokku ning kuulata, milliseid uusi teadmisi või võtteid võeti kasutusele keerulises olukorras toimetulekuks,“ kommenteeris Põllumajandus-Kaubanduskoja esimees Ants Noot selle aasta EPA 2023 seminaride ja konverentside fookusi.
Mess EPA 2023 toimub ERMis 11.-12. oktoober.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Koja esimees ütles, et heitlikud ilmastikuolud, roheleppest tingitud kohustused ja endiselt volatiilne majanduskeskkond sunnib põllumehi, looma- ja taimekasvatajaid pidevalt otsima uusi teadmisi, kohanema pidevate muutustega ning lõppkokkuvõttes olema kasumlik ja jätkusuutlik oma tegevuses. „Põllumajandus ja toidutootmine on valdkond, mis pidevalt nõuab sektoris tegutsevatelt ettevõtetelt pingutust, et püsima jääda. Lisaks on meie sektorile pandud suur vastutus inimeste toidulaua katmise eest. Sellises situatsioonis on jagatud kogemustel ja uutel teadmistel kulla kaal,“ rääkis Noot messil toimuvate konverentside ja infotundide populaarsuse tagamaadest.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960