Autor: Põllumajandus.ee • 20. september 2023

Õunapäeval “Kubiseb ubinaist” saab vaadata näitust eestlaste lemmikutest õunasortidest

Euroopa kultuuripealinn Tartu 2024 põhiprogrammi projekt “Kasvades oma toiduga” kutsub 23. septembril kell 11–15 kõiki huvilisi Eesti Maaülikooli Mahekeskusesse õunapäevale “Kubiseb ubinaist”. Kohapeal saab proovida õunamahla pressimist, avatud on näitus eestlaste lemmikõunadest ja toimub loeng vana õunaaia hooldamisest.
Õunapäeval “Kubiseb ubinaist” saab vaadata näitust eestlaste lemmikutest õunasortidest.
Foto: Unsplash

“Õunade kasvatamine, mahla pressimine ja kõik muu sellega seonduv on oluline ellujäämise kunst. Mahekeskuse kõrval asuv õunaaed on hea koht, kus õunapuudest ja õuntest rääkida ning olulisi teadmisi ja oskusi edasi anda,” ütles Eesti Maaülikooli Mahekeskuse juhataja ja “Kasvades oma toiduga” projekti eestvedaja Elen Peetsmann.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960