Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 26. september 2023

Kellest saab Aasta Põllumees 2023?

Täna, 26. septembril selgub Aasta põllumees 2023. Konkursile on esitatud üheksa väärikat kandidaati viiest maakonnast.
Põllumajandus-Kaubanduskoda ja Maaleht korraldavad konkurssi „Aasta põllumees“ juba 23. aastat.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus

Tänavu konkureerivad tiitlile nii talupidajad kui põllumajandustootjad Lääne-Virumaalt, Jõgevamaalt, Valgamaalt, samuti Pärnu-ja Saaremaalt. Põllumehed konkureerivad lihaveiste, lammaste ja piimakarjaga, samuti talumeiereis valminud grilljuustude ja piimatoodetega. Esindatud on ka teravilja-, õuna-ja marjakasvatus ning mahlade tootmine.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960