Autor: Põllumajandus.ee • 3. oktoober 2023

BouMatic uuenduslikud lüpsirobotid aitavad piimafarmidel oma positsioone turul tugevdada

Alates oktoobrist lisandus Eesti turule uus BouMatic farmiseadmete edasimüüja. Uuenduslike Hollandi lüpsiseadmete müügi ning järelteenindusega hakkab tegelema Eesti turul pikalt põllumajandustehnika ja teraviljakuivatite projektimüügiga tegelev ettevõte AS Dotnuva Baltic. .
Alates oktoobrist muutus Eesti turul BouMatic farmiseadmete edasimüüja.
Foto: Dotnuva Baltic

BouMaticu brändi kogemus on ettevõttel juba varasemalt olemas, seda läbi Dotnuva Baltic grupi Leedu ja Läti ettevõtete, kes on tegelenud farmiseadmete müügiga juba ligi 10 aastat.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960