Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 11. oktoober 2023

Väderstad esmaesitleb Agritechnica 2023 messil uut külvikut

Mullaharimismasinate ja külvikute tootja Väderstad tutvustab uut otsekülvikut Seed Hawk 600-900C, mis on ehitatud ennast juba hästi tõestanud Seed Hawk`i sahkseemendi kontseptsioonile.
Väderstad esmaesitleb uut külvikut.
Foto: Väderstad

Väderstadil on Kanada otsekülvikute tootmise juhtimisel enam kui 30-aastane kogemus. Väderstad Seed Hawk on tuntud oma täpsuse, mitmekülgsuse ja võime poolest maksimeerida saagipotentsiaali otsekülvi tingimustes.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960