Autor: Põllumajandus.ee • 12. oktoober 2023

Maaülikool tunnustas aastapäeva aktusel ülikooli liikmeid ja audoktorit

6. oktoobril promoveeris Eesti Maaülikool akadeemilisel aktusel uued doktorid ning audoktori Ulf Magnussoni Rootsi Põllumajandusteaduste Ülikoolist, jagas tunnustusi ja stipendiumeid.
Maaülikool tunnustas aastapäeva aktusel ülikooli liikmeid ja audoktorit
Foto: Jassu Hertsmann

Akadeemiline aktus on ülikooli akadeemilise aastaringi tähtsaim sündmus. Eesti Maaülikooli rektori Ülle Jaakma sõnul oli see sel aastal tavapärasest veelgi pidulikum, sest tähistati ka maaülikooli juubelit, mis on seotud Tartu kõrgema veterinaariakooli asutamisega 1848. aastal. Rektor Jaakma ütles oma aastapäevakõnes, et loomaarstiameti sisu on võrreldes endiste aegadega väga palju laiemaks muutunud.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960